Toto je nové Mitsubishi ASX! Čo sa zmenilo?

Populárny crossover značky sa do dôchodku zatiaľ nechystá, a tak mu Mitsubishi poskytlo dôkladnejší facelift.
Vydané, zverejnil
Na autosalóne v Ženeve predstaví japonská automobilka Mitsubishi okrem konceptu Engelberg Tourer aj modernizáciu známeho crossoveru ASX. **Tento model je na trhu už neuveriteľných 9 rokov a absolvoval hneď niekoľko drobných modernizácií.** Tentokrát si však Japonci dali naozaj záležať a starnúce ASX priblížili aktuálnym požiadavkám trhu. Nová predná maska na spôsob väčšieho Eclipse Cross disponuje svetlometmi s Full LED technológiou, ktoré vozidlu dodávajú moderný charakter. **Celkovo pôsobí nové ASX o niečo športovejším dojmom, za čo môže vďačiť najmä lakovaným plastom, chrómovým doplnkom a agresívnejšie tvarovaným nárazníkom.** Ponuku oživujú aj tri nové odtiene karosérie – červená Red Diamond, oranžová Sunshine Orange a hnedá Oak Brown.
Vnútri sa jemne zmenil stredový panel, do ktorého zasadili modernejší infotainment s väčšou 8-palcovou obrazovkou. **Majiteľov poteší nielen krajšou grafikou, ale samozrejmosťou bude aj rozšírená konektivita so smartfónmi.** O zmenách, ktoré sa odohrali pod kapotou zatiaľ nemáme žiadne informácie. Nepredpokladáme však zásadné zmeny, no prípadné novinky sa dozvieme až priamo na autosalóne v Ženeve, ktorý pre novinárov štartuje už 5. marca.

Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.