Lexus v Ženeve predstaví hneď tri nové autá, vrátane úchvatného kabria LC 500

Lexus si na autosalón Ženeva 2020 naplánoval tri európske premiéry, ktoré zahŕňajú nové produkty uvádzané v blízkej dobe na trh a koncepčný model vyjadrujúci dizajnovú a technologickú víziu budúceho elektromobilu značky.
Vydané, zverejnil
### Lexus LF-30 [GALLERY id=30462 ] **Koncepčný model LF-30 Electrified** je ukážkou toho najlepšieho z moderného dizajnu a technológií, ktoré Lexus zvažuje pre budúcu elektrifikáciu svojej značky a ktoré napomáhajú k radosti z riadenia. Cieľom stratégie ‚Lexus Electrified‘ je ponúknuť voľbu, praktickosť a nadšenie tým spotrebiteľom, ktorí sú pripravení opustiť limity konvenčných pohonov. ### Lexus LC 500 kabriolet [GALLERY id=30463] **Nový Lexus LC 500 Convertible** sa pripája k vlajkovému kupé LC v úlohe ctižiadostivého najatraktívnejšieho zástupcu značky Lexus. Vozidlo navrhnuté s cieľom vyjadriť elementárnu krásu s pyšným dôrazom na každý detail, typickým pre značku Lexus, priťahuje pozornosť so stiahnutou ale aj s zastretou strechou a dokáže sprostredkovať pôžitok z jazdy oslovujúce všetky ľudské zmysly. ### Lexus UX 300e [GALLERY id=30419] **UX 300e** je prvý batériový elektromobil značky Lexus a súčasne prvý model, ktorý sa bude vyrábať pod práporom stratégie ‚Lexus Electrified‘. Pýši sa markantným dizajnom a vysokou praktickosťou originálneho mestského kompaktného crossoveru UX, rovnako tak ako kultivovaným prejavom, jazdnou dynamikou a všetkými charakteristickými prednosťami vozidiel Lexus v otázkach pohodlia, mimoriadnej kvality a spoľahlivosti.

Toto je očakávaný prvý elektromobil od Lexusu: máme podrobné technické parametre (LEXUS UX 300E)

Lexus UX 300e sa dočkal svojej oficiálnej online premiéry a odhalil aj podrobné technické parametre. Aký má dojazd, maximálny výkon, ako dlho potrvá nabíjanie a koľko bude novinka stáť?

Erik Stríž je motoristický novinár, šéfredaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.