Mitsubishi spustilo mobilnú aplikáciu, ktorá okamžite zvýši hodnotu vášho auta!

Papiere striedajú aplikácie. Napriek tomu, že máme radi veci zo „starej školy“, využitie moderných prístupov v automobilovom svete si pochvaľujeme každý deň. Týmto smerom sa rozhodla vydať aj automobilka Mitsubishi, ktorá **pre svojich majiteľov pripravila šikovnú aplikáciu, ktorá nielenže ušetrí čas, ale dokonca zvýši hodnotu auta.** Po registrácii totiž budete mať prístup nielen k podstatným… Prečítať celé
Vydané, zverejnil
Papiere striedajú aplikácie. Napriek tomu, že máme radi veci zo „starej školy“, využitie moderných prístupov v automobilovom svete si pochvaľujeme každý deň. Týmto smerom sa rozhodla vydať aj automobilka Mitsubishi, ktorá **pre svojich majiteľov pripravila šikovnú aplikáciu, ktorá nielenže ušetrí čas, ale dokonca zvýši hodnotu auta.** Po registrácii totiž budete mať prístup nielen k podstatným typovým informáciám, ale digitálne môžete vstupovať napríklad do elektronickej servisnej knižky, kde nájdete kompletný prehľad servisnej histórie Vášho vozidla vrátane informácií o vykonaných opravách so záznamom kilometrov a popisom prác, informácií o servisných intervaloch, nákladoch na servis, trvaní záruky či prehľad aktuálne vyhlásených alebo ešte neuskutočnených zvolávacích akcií, ktoré sa na Vaše vozidlá môžu vzťahovať.
Kedykoľvek a kdekoľvek si tak môžete overiť históriu vozidla bez toho, aby ste sa museli zdĺhavo hrabať v papieroch. Pod jediným účtom môžete mať dokonca viac vozidiel naraz, čo ešte viac uľahčí prácu s údajmi. Takéto prehľadné a overiteľné záznamy navyše zvyšujú zostatkovú hodnotu vášho auta, pretože ďalšiemu majiteľovi budete môcť dokázať kompletnú históriu a stav vozidla. **Najlepšie na tom však je, že zákaznícky portál od Mitsubishi funguje bez akýchkoľvek poplatkov a nainštalovať si ho môžete zadarmo prostredníctvom odkazu na web stránku Moje Mitsubishi,** ktorý vo Vašom mobilnom zariadení Apple alebo Android vytvorí príslušnú ikonku, prípadne sa do tohto chráneného zákazníckeho rozhrania dostanete klasicky prostredníctvom internetového prehliadača. *“Mitsubishi Vás nenechá v štichu, pretože aplikácia Vás sama upozorní na to, že sa blíži nasledujúci údržbový servis a to aj v prípade, že konkrétne vozidlo absolvuje servisné prehliadky na základe stavu najazdených km alebo na základe časového intervalu 12 mesiacov“.* Príjemným bonusom navyše pre užívateľov zákazníckeho portálu Moje Mitsubishi je aj nový vernostný program, ktorý prinesie zaregistrovaným majiteľom vozidiel Mitsubishi špeciálne výhody v podobe zliav.
### SERVIS JE ZÁKLAD **Fungovanie aplikácie má najväčší zmysel práve vtedy, keď majiteľ navštevuje autorizovaný servis Mitsubishi.** Práve tam vozidlá japonskej značky poznajú najlepšie, prevedú skutočne všetky predpísané úkony pri servisnej prehliadke a to aj tie, do ktorých sa nekvalifikovaným mechanikom z „garáží“ príliš nechce, vedia poruchy diagnostikovať a opraviť tak, ako si to vyžaduje výrobca. **Špecialisti navyše pravidelne absolvujú špeciálne školenia, kde získavajú informácie o najnovších postupoch pri oprave vozidiel.** Niečo také od „garážmajstra“ z vedľajšej dediny neočakávajte. Kvalita opráv a originálnych dielov sa navyše preukáže časom, najmä vyššou spoľahlivosťou. Navyše už dávno neplatí, že originálny servis zruinuje motoristovu peňaženku. Mnohé akcie sú dnes dokonca zadarmo, napríklad do 18. decembra 2020 poskytuje Mitsubishi kontrolu a nastavenie svetlometov majiteľom grátis. **Báť sa nemusia ani majitelia starších vozidiel po záruke.** Tí môžu využiť MITSUBISHI BONUS+ PROGRAM zahŕňajúci originálne dielce Mitsubishi určené priamo pre ich vozidlo tak, aby aj naďalej zostalo spoľahlivé, pričom platí, že čím staršie vozidlo, tým je väčšia zľava. K dispozícii je aj MITSUBISHI BUDGET PROGRAM zahŕňajúci ponuku schválených repasovaných dielcov porovnateľnej kvality pre cenovo výhodnejšiu údržbu starších vozidiel.
### Čo ponúka servis Mitsubishi? * záruka 5 rokov alebo 100 000 km na nové vozidlo (podľa skutočnosti, ktorá nastane skôr) a záruka 8 rokov na batériu pohonu PHEV alebo 160 000 km (podľa skutočnosti, ktorá nastane skôr) * asistenciu Mitsubishi zadarmo, až 15 rokov pri údržbe v autorizovanom servise Mitsubishi * 12- ročnú záruku na prehrdzavenie karosérie, ročné prehliadky karosérie * originálne dielce Mitsubishi – dielce určené priamo pre Vaše vozidlo, aby zostalo spoľahlivé * širokú ponuku príslušenstva pre vozidlá Mitsubishi * repasované dielce za výhodnejšie ceny – Program výmenných dielcov * schválené dielce zrovnateľnej kvality pre cenovo výhodnejšiu údržbu starších vozidiel – Budget program

Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.