KIA zverejnila video odhaľujúce nový model EV9. Bude veľkolepý a luxusný

Kia predstavila súbor videoklipov, ktorými má upútať na očakávaný model Kia EV9, špeciálne plne elektrické SUV značky.
Vydané, zverejnil
KIA EV9 je ďalší kľúčový model v produktovom sortimente značky. Podľa slov automobilky urýchli transformáciu značky na poskytovateľa trvalo udržateľných riešení mobility, ktorá je teraz pre juhokórejskú značku strategickou záležitosťou. Prikladáme vyjadrenie automobilky: Video s ukážkou Kia EV9, ktoré je dostupné aj na stránke [kia.com/sk](https://www.kia.com/sk/nove-auta/ev9/odhalenie/) predstavuje siluetu vlajkového modelu SUV s výrazným predkom a elegantným povrchom karosérie. Výrazné svetelné vzory vytvorené prednými a zadnými svetlami dopĺňajú odvážnu identitu EV9. Videoklipy tiež znázorňujú jedinečnú kombináciu elegantného dizajnu ako aj sebavedomej a asertívnej geometrie modelu Kia EV9. Názov EV9 pochádza z nomenklatúry EV značky Kia, ktorá spája predponu „EV“ (elektrické vozidlo) s číslom „9“ (deväť), čo predstavuje segment modelu v rade elektrických vozidiel Kia. Rovnako ako Kia EV6, aj Kia EV9 je postavená na špeciálnej batériovej platforme elektromobilov Electric Global Modular Platform (E-GMP). Kia úplne odhalí dizajn exteriéru aj interiéru v polovici marca a kompletné informácie o vozidle budú zverejnené počas svetovej premiéry modelu Kia EV9 koncom marca.

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.