VIDEOTEST: Japonský Allroad? Toyota Corolla Trek je výborné auto, no bez pohonu všetkých štyroch kolies.

**Dajte do Googlu heslo Toyota Corolla a ihneď sa dozviete, že je to najpredávanejšie auto v celej histórii automobilového priemyslu.** Celkový predaj na úrovni 50 miliónov kusov v priebehu výroby 12 generácií hovorí sám za seba. Paradoxne od roku 2006 ste si ju nemohli kúpiť. Nahradil ju Auris, ktorý však nedosiahol na úspech predchádzajúcich generácií,… Prečítať celé
Vydané, zverejnil
**Dajte do Googlu heslo Toyota Corolla a ihneď sa dozviete, že je to najpredávanejšie auto v celej histórii automobilového priemyslu.** Celkový predaj na úrovni 50 miliónov kusov v priebehu výroby 12 generácií hovorí sám za seba. Paradoxne od roku 2006 ste si ju nemohli kúpiť. Nahradil ju Auris, ktorý však nedosiahol na úspech predchádzajúcich generácií, a preto sa postupne, najprv vo forme sedanu a teraz aj vo forme všetkých ostatných verzií, vrátila Corolla späť. Slovenskí zákazníci však preferujú skôr nemeckú konkurenciu, no to by sa s príchodom dvoch atraktívnych verzií Touring Sports TREK a GR-Sport mohlo zmeniť! Kombinujú štýl a praktické vlastnosti s výborným podvozokom, **aj s najsilnejšíím benzínovým atmosférickým motorom 2.0 Hybrid Dynamic Force však ide o mimoriadne úsporné vozenie.** Moderné Toyoty už nie sú nudné a ponúknu svojmu majiteľovi okrem spoľahlivosti a nízkej spotreby tiež štýl a zábavu za volantom. To sú vlastnosti, ktoré bežným Toyotám donedávna jednoducho chýbali.

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.