Zvládli by ste preskúšanie v autoškole? Takto vyzerá oficiálny test pre mladých vodičov

Myslíte si, že keď ste skúseným šoférom, bez problémov by ste zvládli súčasné testy autoškoly, ktoré dostávajú mladí ľudia na záverečnej skúške? Pravda je, že väčšina našich čitateľov spraví tieto testy s nedostatočným výsledkom. Vyskúšajte sa, u nás je to zadarmo, bez reklamy a bez registrácie.
Vydané, zverejnil

Pri neustálom vylepšovaní motorov je nevyhnutné inovovať aj palivá

Ako vo všetkých technologických odvetviach, aj v oblasti palív pre spaľovacie motory prebieha neustály vývoj. Špecialisti zo spoločnosti OMV v spolupráci s poprednými výrobcami áut, výskumnými centrami a univerzitami neustále pracujú na inováciách.

Víkendový kvíz: Poznáte slogany najznámejších automobiliek?

Každý si myslí, že keď číta a počuje slávny slogan, automaticky ho vie priradiť k automobilke. Lenže nie je to vôbec tak jednoduché a jednoznačné, o čom vás možno presvedčí náš víkendový kvíz.

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.