Rýchlo cez zákruty / Test Yamaha Tracer 9 GT

Cestovať na motocykli sa dá rôznymi spôsobmi. Pohodlne, hojdavo, ale aj s nasadením a so zámerom užiť si každú zákrutu. A práve tento spôsob cestovania ponúka Yamaha Tracer 9 GT.
Vydané, zverejnil
*Úryvok článku z auto motor a šport č. 3/2022, strana č. 61* Špecialita verzie GT spočíva vo výbave navyše, ktorú tento 3-valcový stroj ponúka oproti štandardnej verzii. Ide o semiaktívny podvozok a bočné kufre — aby ste si svoje cestovateľské chúťky užili čo najviac a neschádzali z motocykla úplne vyšťavení a vytrasení. Ale usmiati a s vôľou pokračovať. Pretože Yamaha spravila na modeli Tracer veľké veci. Napriek zvýšenému podvozku váži len niečo viac ako 200 kg, no vďaka skúsenostiam zo superšportov a naháčov sa ovláda veľmi ľahko a jednoducho. Až si pomyslíte, že za prísnym pohľadom predných LED svetlometov, ktoré sa vo verzii GT dodávajú aj s možnosťou prisvecovania do zákrut, sa skrýva niektorý z mimozemských transformerov. Toto presvedčenie umocní aj preskúmanie prístrojovej dosky. Japonci sa rozhodli pre netradičné usporiadanie s dvoma 3,5-palcovými displejmi. Na ľavom vidíte rýchlosť, otáčky, zaradený stupeň a podstatné informácie z palubného počítača. Vpravo sa v štyroch blokoch zobrazujú nastavenia jednotlivých systémov.

Tento obsah je vyhradený
pre predplatiteľov časopisu auto motor a šport

Prihláste sa do svojho účtu
alebo si objednajte online predplatné hneď teraz.

Ak ste sa už prihlásili, celý článok nájdete
v elektronickej verzii časopisu auto motor a šport č. 3/2022, strana č. 61
.

Pokračujte na ďalší príspevok »

🔥 Práve najčítanejšie



Continental v úlohe partnera Behaj lesmi pokračuje v podpore aktívneho životného štýlu a udržateľnosti

  • V sobotu 6. mája odštartovala prvou zastávkou na Devíne séria pretekov Behaj lesmi.

  • Stovky bežkýň a bežcov si v unikátnom prostredí mali možnosť otestovať svoje sily na 12 km a 22 km tratiach alebo podporiť myšlienku zabehnutím kratšieho charitatívneho behu.
  • Continental ako partner podujatia tiež vytvoril spoločný tím zo známych osobností a svojich zamestnancov, ktorí svojou účasťou podporili udržateľnú myšlienku pretekov.